УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ


Как можете да използвате карта "100 сърца за ЦСКА"
Пълна информация за карта „100 сърца за ЦСКА” можете да получите в клубния ни сайт www.cskavolley.org, e-mail: cskacard@cskavolley.org, телефон 0896668889 или в офиса на Волейболен клуб ЦСКА на адрес:
гр. София,
бул. “Асен Йорданов” № 1,
комплекс Червено Знаме,
Волейболна зала “ ЦСКА – Васил Симов”


Връщане на закупена карта

Според Закона за защита на потребителите, Вие имате право да върнете, закупената от Вас  „Карта 100 сърца за ЦСКА“ в рамките на седем работни дни, считано от датата на доставяне на картата. Условието е опаковката и картата да бъдат в първоначалното си състояние. След като получи невредимата карта обратно по куриер, ВК ЦСКА се задължава да върне платената от Вас сума в оказания от закона срок. За целта ще ни предоставите банкова сметка, на която да преведем съответната сума. Разходите за куриер при връщане на закупена карта е за сметка на клиента.
В случай, че искате да върнете закупената карта, моля свържете се с нас по телефона.

Защита на личните данни

За да изпълним Вашата поръчка е необходимо предоставянето на следните данни:
Данните, които ще получим при Вашата регистрация, ще бъдат използвани единствено за изпълнение на поръчката Ви, абонамент за новини, връзка с Вас по въпроси, свързани с поръчаната карта. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от горепосочените. Потребителите, абонирани за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.
Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на ВК ЦСКА заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

Волейболен клуб ЦСКА може да променя условията за използване на картата, като уведомява клиентите си
за извършените промени чрез сайта www.cskavolley.org