КАРТА 100 СЪРЦА ЗА ЦСКА


За поредна година ВК ЦСКА издаде карта за отстъпки „100 сърца за ЦСКА“. Нашият маркетингов продукт отново събира на едно място хилядите фенове на ЦСКА и нашите бизнес партньори от над 60 отделни фирми, които предоставят отстъпки в своите повече от 200 търговски обекта, в цялата страна.
Последните няколко години ВК ЦСКА премина през тежък период, но благодарение на инициативите, в рамките на кампанията „100 сърца за ЦСКА“, съхрани автентичността си, спортните си резултати и достойнството си. Основна заслуга за това имат безчетните лоялни фенове, които не ни предадоха нито за миг.
ВК ЦСКА вече стъпи на крака, но нашите цели са много по-високи, отговарящи на името на клуба ни. Затова нашите маркетингови инициативи, не само няма да спрат, но ръководството на клуба ще изненада привържениците си с много нови проекти.
Условия за ползване
През 2018г. нашата карта „100 сърца за ЦСКА“ – 5 ще бъде издадена в два различни варианта.


В зависимост от начина, по който желаете да използвате картата, ще имате възможност да си закупите:


 Карта - 20лв 

Получавате отстъпки във всички търговски обекти, включени в картата, както и 50% отстъпка от цената на билетите за домакинските мачове на представителните отбори на ВК ЦСКА. Когато мачовете са в зала „Арена Армеец“, с цел да се избегнат злоупотреби, притежателите на сребърна карта ще могат да закупят с намаление билети от офиса на ВК ЦСКА в зала „Васил Симов“.

Златна карта - 100лв


Получавате отстъпки във всички търговски обекти, включени в картата и свободен достъп до домакинските мачове на представителните отбори на ВК ЦСКА.

Златната карта, при желание на притежателя, ще има възможност за персонализация, чрез изписване на собственото име.


Отстъпката не може да се комбинира с други актуални промоции на търговеца.
Ползването на отстъпките е възможно само в обектите, включени в партньорската ни програма и изрично посочени на клубния сайт: www.cskavolley.org
Притежателят на картата трябва да я предостави на касиера преди издаване на касовия бон.
Картата „100 сърца за ЦСКА” не е кредитна или дебитна карта и не е средство за разплащане.
Картата е с валидност до 12/2017 година.
Изгубена, открадната или повредена карта не може да бъде преиздавана.
Пълна информация за карта „100 сърца за ЦСКА” можете да получите в клубния ни сайт www.cskavolley.org, в онлайн магазина www.cskacard.com, на e-mail: cskacard@cskavolley.org или в офиса на Волейболен клуб ЦСКА на адрес:
гр. София, бул. “Асен Йорданов” № 1, комплекс Червено Знаме, Волейболна зала “ ЦСКА – Васил Симов”, както и на телефон 0896668889.
Волейболен клуб ЦСКА може да променя условията за използване на картата, като уведомява клиентите си за извършените промени чрез сайта: www.cskavolley.org
Благодарим Ви!