NET1

Отстъпка
10%
http://net1.bg/

Условия за ползване

Условия: Отстъпката важи само за срочни договори За нови клиенти на НЕТ1, отстъпката важи от месеца, следващ месеца на включване на услуга, за целия период на договора. За настоящи клиенти на НЕТ1, притежалетли на карта "100 сърца за ЦСКА" отстъпката се начислява от месеца следващ месеца на завяване на ползване на отстъпка по картата, важи за 12 или 18 месеца.

За фирмата

НЕТ 1 разполага с най-съвременната високоскоростна оптична мрежа за пренос на данни. Технологията, по която е изградена тази мрежа се нарича Fiber to the Building/FTTB/. Характерното за нея е, че оптиката достига до сградата ви, което гарантира чиста преносимост на сигнала, надеждност и висока защита на данните. Широколентовата технология осигурява неограничена среда за пренос на данни. Цялото активно оборудване на НЕТ 1 отговаря на високи европейски стандарти за телекомуникационни технологии за предаване на данни,глас и видео посредством оптични влакна.

Всичко това позволява на НЕТ 1 да предоставя на клиентите си услуги с отличително високо качество и надеждност,задоволявайки и най-високите изисквания на потребителите - големи корпоративни клиенти, фирми от малък и среден бизнес и домакинства.

Услугите Кабелна Телевизия и Оптичен Интернет, предоставяни от НЕТ 1, са изключително конкурентни на пазара, поради гарантираното високо качество, разнообразие от абонаментни планове, съобразени с потребностите на всички групи потребители, и не на последно място - изгодни цени.
Условия:

Отстъпката важи само за срочни договори

За нови клиенти на НЕТ1, отстъпката важи от месеца, следващ месеца на включване на услуга, за целия период на договора.

За настоящи клиенти на НЕТ1, притежалетли на карта "100 сърца за ЦСКА" отстъпката се начислява от месеца следващ месеца на завяване на ползване на отстъпка по картата, важи за 12 или 18 месеца.

Търговски обекти

София
бул. "Асен Йорданов" № 14
Телефон: 0700 35 035
Карта