Магазини ЗОРА

Отстъпка
7%
zora.bg

Условия за ползване

За притежателите на карта "100 сърца за ЦСКА" магазини Зора предоставят 7% отстъпка от цената на бяла и черна техника, за артикули, които не са в промоция.

За фирмата

ЗОРА  стъпва на български пазар през септември 1991 година с малък магазин на „Козлодуй” 23 в София и така полага началото на изграждане верига от магазини в цялата страна.

ЗОРА присъства повече от четвърт век на български пазар и е сред лидерите в продажбата на бяла, черна, IT и климатична техника. През годините е изградила  мрежа от търговски обекти в цялата страна, които към днешна дата са 36 и електронен магазин.

ЗОРА  предлага възможности за богат избор, поддържа постоянен асортимент на стоки, стабилни и еднакви цени в цялата своя търговска мрежа, добър гаранционен срок, осигурен сервиз, безплатен транспорт, многообразие на схеми и най - изгодни условия за покупка на изплащане. Осигурена дистрибуция на едро в цялата страна, преференции и коректни партньорски отношения с едровите търговци, реалистична и коректна реклама, култура на обслужване.