ПРОУЕБ-БГ

Отстъпка
БЕЗПЛАТЕН ДОМЕЙН И ХОСТИГ
http://www.proweb.bg/

Условия за ползване

Важи само за уеб сайтове изработени от ПРОУЕБ-БГ ЕООД

За фирмата

"ПРОУЕБ-БГ" ЕООД е непрекъснато развиваща се компания. Създадена е изцяло от професионалисти с дългогодишен опит в разработването основно на уеб сайтове, десктоп приложения и поддръжка на линукс базирани сървъри. Това ни позволява да изпълняваме проекти с голяма сложност и да осигурим възможно най-добрата им поддръжка след това.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ
Отговори на въпроси, възникнали в процеса на работа, както и предложения за развитие на Вашия сайт ще получавате директно от специалисти в съответната област. Това ще позволи създаването на възможно най-добър краен продукт от нас за Вас.

СТАБИЛНОСТ НА ПАЗАРА
Имаме дългосрочен план за развитие, който включва допълнителни инвестиции и разширяване на набора от специалисти, за да можем винаги да изпълняваме проектите си възможно най-бързо и винаги в срока, договорен с клиента. Ние никога не разчитаме на заетост само от един клиент, с което се застраховаме, че при евентуална невъзможност за плащане от негова страна, ние няма да изпаднем във финансово затруднение. Работим в няколко сфери, за да можем да си осигурим приходи от различни дейности.
Всичко това гарантира, че ще можем да работим с Вас в дългосрочен план.

СИГУРНОСТ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ
Сградата, в която се намира нашият офис, разполага с 24-часово видео наблюдение и жива охрана. Всички данни за нашите клиенти, както и тези от техните уеб сайтове, се криптират, така че в случай на кражба на техника да е невъзможно тяхното декриптиране.

СЪРВЪРНО ОБОРУДВАНЕ И СИГУРНОСТ
За постигане на максимална сигурност никога не използваме (освен в случаите когато клиентът изрично не настоява за това) споделен хостинг. Използваме наши сървърни машини, до които достъп имаме единствено ние, което изключва възможността за най-често срещаните хакерски атаки, а именно – тези от други уеб сайтове, намиращи се на същия хостинг, при липса на достатъчно добра защита.
Нашите сървъри се намират в колокационния център на Нетера, който е един от най-добрите в страната. Този център разполага с електрическо захранване от две независими токопреносни мрежи, UPSи и собствен генератор, две независими точки за достъп до интернет, климатизирано помещение, денонощна охрана и земетръсна защита. Готови сме при необходимост да инвестираме в допълнителна техника по всяко време. Ежедневно правим резервни копия на Вашите данни, за да могат да се възстановят при евентуален срив в системата.
Разполагаме с резервна техника, с която да подмени работната при повреда.
Всичко това гарантира, че Вашата интернет страница ще бъде онлайн 99.9% от времето, през което ще можете пълноценно да се възползвате от Вашата електронна поща и всички други услуги, които предлагаме.