HealthStore

Отстъпка
10% - 30%
http://healthstore.bg/

Условия за ползване

Отстъпката не важи в интернет магазина

За фирмата

HealthStore е компания, която развива своята дейност в сферата на хранителните добавки за спортно хранене и общо здраве. Ние работим с най-реномираните производители на хранителни добавки в света. Нашите продукти се доставят директно от първоизточника – ние поддържаме близки взаимоотношения с фирмите производители и не набавяме продуктите през съмнителни канали за внос, както правят повечето от нашите конкуренти. Продуктите, които ще откриете при нас са натурални, с чисти субстанции, те не съдържат анаболни и стероидни вещества, които са вредни за вашето здраве. Нашите продукти дават възможност на всеки един човек да подобри своят начин на живот, защото както гласи една интересна фраза: „моето тяло е моят храм“, за това е добре да обръщате внимание на нуждите на вашето тяло. Ние от HealthStore сме млад, ентусиазиран екип, който се стреми винаги да дава на своите клиенти най-високи стандарти на обслужванe. Нашата цел е да постигнем приятелска и същевременно професионална атмосфера, за да можете вие да се чувствате комфортно в нашите магазини.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нашата мисия е ясна: Когато чуете името „HealthStore“, то да навее у вас чувство на сигурност, професионализъм и да знаете, че това са веригите магазини за хранителни добавки, където ще намерите качествените продукти, които бихте желали да приемате.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нашите приоритети са:
1. Това сте Вие - нашите клиенти – Вие сте на първо място за нас, Вие сте нашия бизнес. Именно за това полагаме всички усилия за да бъдем перфектни в отношението си към Вас!
2. Да доставяме най-качествените продукти на нашите клиенти - точен пример за това е изключителното ни партньорство с най - големите в тази индустрия – NOW Foods и Optimum Nutrition. HealthStore е изключителен представител и на двете фирми за България. Ние не използваме съмнителни канали за внос, ние изграждаме дългосрочни отношения с фирмите-производители, защото вярваме, че дългосрочното партньорство е ключа към успеха. Нашите продукти се доставят директно от производителите, за това с гордост гарантираме за тяхното качество и автентичност.
3. Да се разграничим от други фирми, поради нашия непримирим стремеж развиваме тази индустрия с всички сили, които имаме. Свидетелство за това са нашите магазини, нашите усмихнати консултанти, нашите представителни уеб страници, както и всеки малък детайл, който е свързан с нашата дейност.
4. Да правим едно единствено нещо – да даваме на нашите клиенти най-висококачествените и чисти хранителни добавки за добро здраве и подобряване на спортните постижения. В нашите магазини ще откриете приятелски и усмихнат екип, който ще направи всичко по силите си, за да получите това, което търсите за един по-добър и здравословен начин на живот. При нас, в HealthStore, Вие винаги сте добре дошли.

Отстъпки за картодържателите на карта ЦСКА

10%
ANIMAL – UNIVERSAL
20%
NOW FOODS
HARBINGER ∙ РЪКАВИЦИ И ФИТНЕС АКСЕСОАРИ STACKER 2 SUPREME PROTEIN ∙ ПРОТЕИНОВИ ДЕСЕРТИ
20%
PURE NUTRITION
30%
SYNTRAX BSN CONTROLLED LABS GASPARI NUTRITION OPTIMUM NUTRITION UNIVERSAL NUTRITION MUSCLEPHARM ISS Research NUTREX USP LABS ABB MUSCLETECH SCIVATION MUSCLEMEDS BPI SPORTS RONNIE COLEMAN SIGNATURE SERIES  SCITEC BIOTECH