Софавто Авангард

Отстъпка
15%
Фейсбук страница

За фирмата

Софавто Авангард - Денонощна автомивка в София, Студентски град

Софавто Авангард e денонощен автокозметичен център в София, предлагащ вътрешно, външно почистване на автомобили, полиране и химическо пране на автосалон.Софавто Авангард ООД е автокозметичен център в град София,  в които се предлагат козметични услуги и пълно почистване на автомобили, строителна техника и други видове превозни средства. В автомивката се предлага вътрешно, виншно и цялостно почистване на автомобили и химическо пране. Основните услуги които предлагаме ние ги разделяме на Авангард, вътрешно измиване, ВИП и външно измиване. Предлагаме пълна автокозметика: ръчно полиране, полиране на двигател и химическо почистване на автосалон.

Вътрешно и външно почистване на автомобили от Софавто Авангарт в София

Автокозметичен център Софавто Авангард предлага вътрешно и външно почистване на автомобили в град София. Услугата Авангард включва външно измиване на автомобили, почистване на пластмаси, табло, стъкла и пепелници, полиране на гуми, уплътнения и брони, прахосмукачка на багажник и купе.  Предлагаме и ВИП почистването, коеот както при Авангард включва: прахосмукачка на купе и багажник, почистване на пепелници, табло, стъкла и пластмаси, полиране на уплътнения, брони и гуми и външно измиване. При ВИП почистването извършваме и освежаване на кожен салон и тапицерия, почистване на колани и полиране на махагон.

Полиране на автомобили от Софавто Авангард в град София

Пълна Автокозметика с ръчно полиране включва вътрешно почистване, външно измиване, ръчно полиране, полиране и измиване на двигателя, полиране на пластмасите в багажник и купе, полиране на уплътнения, лайсни, гуми и брони, цялостно пране и обработка на ръждиви детайли по двигателя. Предлагаме пълна автокозметика с 1 или 3 пасти или с ръчно полиране, полиране на двигател и химическо почистване.

Химическо пране и почистване на автосалон от Софавто Авангард в София

Софавто Авангард е автокозметичен салон в град София, в който се предлага химическо пране и почистване на автосалон. Химическото почистване представлява цялостно пране или пране на един детайл. За Ваше удобство Софавто Авангард  работят денонощно, а всички редовни клиенти ползват отстъпки. Докато обслужим Вашият автомобил може да се насладите на чаша кафе. Ние ще Ви осигурявам качествено и  бързо обслужване, извършено от професионалисти в областта на автокозметиката, използващи техника на водещи марки.

Търговски обекти

София
Студентски град, Зимен дворец, 1700
Карта